Ракетна атака на Київ: уламок впав на будинок, є постраждалі

Читать на русском
Внаслідок роботи ППО під час ракетної атаки на Київ вранці 11 грудня уламки впали у Дарницькому та Голосіївському районах, є пошкодження будинку.
Фото: Reuters

Вранці у понеділок, 11 грудня, росіяни атакували Київ ракетами. Внаслідок роботи протиповітряної оборони є падіння уламків у двох районах столиці. Пошкоджено житловий будинок.

Про це повідомляють очільник Київської міської військової адміністрації (КМВА) Сергій Попко та мер Києва Віталій Кличко.

«Попередньо, внаслідок роботи ППО по збиттю ворожих цілей сталося падіння уламків в Дарницькому та Голосіївському районах», – зазначив Попко.

Він додав, що у Голосіївському районі, за повідомленням людей, уламок ракети пошкодив дах житлового будинку.

«Також є кілька викликів медиків в Дарницький та Шевченківський район. Швидкі слідують на місця», – йдеться у повідомленні.

Повідомляється також, що у Дарницькому районі в житловому будинку вибиті шибки. Уламками скла травмувалась дитина та двоє дорослих.

За інформацією Віталія Кличко, у Дарницькому районі внаслідок падіння уламку ракети спалахнула пожежа в недобудованій будівлі. Ще один уламок у Дарницькому районі упав на газон. Пожежі та пошкоджень в будинках поруч немає. Крім того, постраждала людина.

Влада закликає громадян перебувати в укриттях до відбою тривоги.

Нагадаємо, вранці 11 грудня у Києві пролунали вибухи. Після цього у столиці та області оголосили повітряну тривогу.

Також стало відомо, що 9 грудня уламки збитої на Дніпропетровщині ракети пошкодили приміщення одного з підприємств та автомобілі.

Як відомо, 25 листопада вночі росія випустила по Україні рекордну кількість дронів з початку вторгнення – 75. Найбільше було випущено по Києву. Сили протиповітряної оборони збили в небі над Україною 74 БПЛА «Shahed-131/136».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: