СБУ офіційно прокоментувала причетність до ліквідації Киви

Читать на русском
У СБУ не підтвердили та не спростували причетність до ліквідації Іллі Киви, зазначивши, що проводять багато успішних спецоперацій, але їхні деталі розкажуть після перемоги.
Фото: УНІАН

У Службі безпеки України заявили, що проводять багато успішних спецоперацій, у тому числі для покарання воєнних злочинців та ворогів України. Але їхні деталі буде розкрито після перемоги України.

Так у спецслужбі відреагували на запити щодо причетності до ліквідації екснардепа Іллі Киви.

У мережі обговорюють загибель нардепа-зрадника Іллі КивиУ соцмережах обговорюють загибель колишнього нардепа-нардепа Іллі Киви, якого сьогодні знайшли убитим у росії.

«Служба безпеки України проводить дуже багато успішних спецоперацій, зокрема і тих, які несуть заслужене покарання воєнним злочинцям і ворогам України. І як зазначав раніше Голова СБУ Василь Малюк, смерть – це єдина перспектива, яку ми можемо запропонувати окупантам та їх пособникам. Також Василь Малюк неодноразово підкреслював, що вороги України обов’язково будуть відповідати за свої злочини: і перед Богом, і перед українським народом – по закону і по моралі. Ситуація з ліквідацією Іллі Киви лише підтверджує ці слова», – йдеться у повідомленні.

У СБУ обіцяли, що всі деталі спецоперацій суспільство дізнається після неминучої перемоги України.

Нагадаємо, 6 грудня у Підмосков'ї було ліквідовано колишнього нардепа-зрадника Іллю Киву. Фото з місця події було оприлюднено сьогодні.

Українські ЗМІ повідомили, що за ліквідацією стоїть Служба безпеки України. У Головному управлінні розвідки підтвердили ліквідацію Киви, зазначивши, що він був «одним із найогидніших покидьків, зрадників та колаборантів».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: