У мережі обговорюють загибель нардепа-зрадника Іллі Киви

Читать на русском

У соцмережах обговорюють загибель колишнього нардепа-нардепа Іллі Киви, якого сьогодні знайшли убитим у росії.
Фото: Коммерсантъ

Колишнього народного депутата України, обвинуваченого у державній зраді та ще низці злочинів, Іллю Киву було знайдено мертвим у російському Підмосков'ї. Про це повідомили російські ЗМІ, інформацію також підтвердили українські спецслужби.

Подробиці про смерть Киви поки небагато: ЗМІ пишуть, що його тіло було знайдено на території готелю «Велич Кантрі Клаб». Українські ЗМІ з посиланням на джерела повідомили, що його ліквідація – спецоперація Служби безпеки.

Смерть Киви також підтвердило Головне управління розвідки Міноборони. «Вітаємо всіх українців а також добрих людей в усьому вільному світі з Днем ЗСУ. І так, можемо підтвердити, що Кива – всьо. І така доля спіткатиме інших зрадників Україні, а також посіпак путінського режиму», – сказав представник ГУР Андрій Юсов.

З початку повномасштабної війни Кива переховувався у росії та підтримував агресію проти України, поширював фейки проти нашої держави на каналах пропагандистів. «Слово і діло» зібрало реакцію соцмереж на новину про його ліквідацію.

«Служба безпеки України попереджає: бути зрадником України смертельно небезпечно», – написав Сергій Стерненко.

Нагадаємо, нещодавно ще один нардеп-зрадник пережив замах – в окупованій Ялті у жовтні стріляли в Олега Царьова. За інформацією ЗМІ, це також була спецоперація СБУ.

З інфографіки «Слово і діло» можна дізнатися про долю нардепів із забороненої партії «Опозиційна платформа – За життя».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: