НБУ випустив монету на честь командування Об'єднаних сил ЗСУ

Читать на русском
Нацбанк сьогодні, 6 грудня, урочисто презентував монету на честь командування Об'єднаних сил ЗСУ.
фото НБУ

У День Збройних сил України, 6 грудня, у Національному банку відбулася презентація нової пам'ятної монети «Командування Об'єднаних сил Збройних сил України».

Про це повідомляє пресслужба НБУ.

З'явилося фото «скіфського золота», поверненого в УкраїнуУ київському музеї презентували окремі артефакти колекції скіфського золота, яку вчора повернули до України

Презентували нову монету голова Національного банку Андрій Пишний та командувач Об'єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв, участь у презентації взяв військовослужбовець Збройних сил України, Герой України полковник В'ячеслав П'ятаков.

«Аверс монети – ідентичний з аверсом обігової монети номіналом 10 гривень зразка 2018 року, на ньому в центрі в обрамленні давньоруського орнаменту розміщені номінал монети, рік карбування та герб України. На реверсі монети в центрі зображено емблему командування Об'єднаних сил Збройних сил України», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 10 листопада в Україні ввели в обіг нову монету номіналом 10 гривень, присвячену роковинам звільнення частини Херсонської області.

У листопаді в Україну через 10 років повернулося «Скіфське золото».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: