Окупанти вдарили ракетами та обстріляли з танків Донецьку область, є постраждалі

Читать на русском
Російські війська вкотре обстріляли з танків Авдіївку та ймовірно, з С-300 вдарили по селу Андріївці Краматорського району.
Ілюстративне фотоАрміяInform

У середу, 6 грудня, війська країни-агресора вчергове обстріляли Донецьку область. Внаслідок ворожих атак поранено 4 людей.

Про це йдеться у повідомленні Донецької обласної прокуратури на сторінці у Телеграмі.

Згідно з даними прокуратури, сьогодні, 6 грудня, війська рф вкотре обстріляли з танків Авдіївку.

Один з танкових ударів прийшовся по житловому сектору. Під обстріл потрапили двоє громадян - 46-річний чоловік, який перебував поблизу свого будинку, та жінка 72 років, що знаходилась у квартирі.

При цьому, окупанти, ймовірно, з С-300 вдарили по селу Андріївці Краматорського району. В епіцентрі вибуху опинилось підприємство, де зазнав поранень 39-річний працівник.

Як зазначається, окупаційні війська поцілили по селу Неліпівці - на подвір’ї дістала тілесні ушкодження 72-річна пенсіонерка.

«У постраждалих мінно-вибухові травми й осколкові поранення. Вибухами пошкоджено житлові будинки й автотранспорт», - повідомили правоохоронці.

Нагадаємо, що армія рф атакувала Часів Яр під час видачі гумдопомоги, є жертва та поранені.

Також російські війська знову атакували теплоелектростанцію ДТЕК недалеко від лінії фронту. Частина мешканців залишилася без опалення.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: