Росія вночі атакувала Україну майже 50 «шахедами»

Читать на русском
Україна вночі зазнала атаки дронами з двох напрямків. Сили ППО знищили 41 шахед із 48 запущених.
facebook.com/JointForcesCommandAFU

Росія в ніч проти 6 грудня атакувала Україну безпілотниками типу Shahed з двох напрямків – мису Чауда в окупованому Криму та Курській області. Було зафіксовано пуски 48 дронів.

Про це повідомляють Повітряні сили.

Масовані ракетні атаки рф: як змінювалася динаміка та інтенсивністьРосія більше місяця не влаштовувала масованих ракетних обстрілів України. На інфографіці – як раніше змінювалася їхня частота та інтенсивність.

«В результаті протиповітряного бою силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії з ППО Сил оборони України, знищено 41 ударний БпЛА противника. Залучалась винищувальна авіація, зенітні ракетні підрозділи, мобільні вогневі групи Сил оборони України», – повідомили військові.

Командувач Повітряних Сил Микола Олещук відзначив бойову роботу підрозділів мобільних вогневих груп – саме на їхньому рахунку більшість знищених «шахедів».

Нагадаємо, безпілотники вночі атакували, зокрема, Старокостянтинів у Хмельницькій області. Раніше у Повітряних силах пояснювали, чому окупанти так часто атакують аеродром у цьому місті.

Минулої ночі сили ППО збили 10 «шахедів». На Львівщині росіяни вдарили дронами по об'єкту інфраструктури.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: