У Повітряних силах розповіли, скільки дронів і ракет було збито вночі

Читать на русском
За ніч збито 18 із 25 шахедів, а також одну з двох ракет. Сили ППО працювали у Миколаївській, Херсонській, Запорізькій та Дніпропетровській областях.
24 канал

У ніч проти 1 грудня росія атакувала Україну 25 ударними безпілотниками Shahed-136/131 та двома керованими авіаційними ракетами Х-59.

Про це повідомляють Повітряні сили ЗСУ.

У Повітряних силах пояснили, як негода впливає на російські удари «шахедами»Складні погодні умови, які спостерігаються в останні дні, перешкоджають роботі тактичної авіації ворога та впливають на здатність росії атакувати Україну дронами-камікадзе.

«Шахеди» росіяни запускали з двох напрямків: мису Чауда в окупованому Криму та Приморсько-Ахтарська у рф. Ракетного удару було завдано з повітряного простору окупованої Херсонської області.

«Основний напрямок удару – південь та схід країни. До відбиття повітряного нападу залучено зенітні ракетні підрозділи та мобільні вогневі групи Сил оборони України. В результаті бойової роботи знищено 18 ударних БпЛА, одну керовану авіаційну ракету Х-59», – повідомили військові.

Протиповітряна оборона працювала у Миколаївській, Херсонській, Запорізькій та Дніпропетровській областях.

Нагадаємо, раніше спікер Повітряних сил Юрій Ігнат порівняв запаси ракет росіян перед зимою зараз і рік тому.

За даними МВС, упродовж цього року російські війська 59 тисяч разів обстріляли населені пункти України. Ігор Клименко назвав кількість загиблих мирних громадян.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: