ЗСУ знищили рідкісний російський Бук-М3 – відео

Читать на русском
Українські військові знищили російський ЗРК Тор та рідкісний Бук-М3. Військові виклали відео у мережу.
Генштаб ЗСУ

Українські захисники на півдні знищили рідкісний російський зенітно-ракетний комплекс Бук-М3.

Про це повідомило Оперативне командування Південь у Facebook.

Втрати російської армії у найкривавіших битвах повномасштабної війниЯких втрат росія зазнала в ході найбільших битв повномасштабної війни – у Бахмуті, Маріуполі, Авдіївці, Вугледарі.

Військові оприлюднили відео знищення Бук-М3.

Крім того, за минулу добу на півдні армії рф завдано наступних втрат: 35 окупантів, зенітно-ракетний комплекс Бук-М3, станція радіоелектронної боротьби Поле-21, комплект антенних систем до станції радіоелектронної боротьби, сім гармат, міномет, вісім одиниць автобронетехніки, два розвідувальних БПЛА (Мерлін, Орлан-10), ударний БПЛА типу Ланцет та човен. Знищено три наглядові пункти та пункт управління БПЛА.

Також артилеристам ЗСУ вдалося уразити російський ЗРК Тор на Запорізькому напрямку. Завдання виконали бійці 128-ї окремої гірничо-штурмової Закарпатської бригади. Відео опублікував журналіст Юрій Бутусов у Telegram.

Нагадаємо, армія рф втратила в Україні за добу ще 1140 військових. З початку повномасштабної війни втрати ворога становили 327 580 осіб. Раніше ЗСУ показали знищення російського «Уралу» з боєкомплектом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: