СБУ та хакери зламали сайт російського міністерства: ЗМІ розкрили деталі операції

Читать на русском

Українські хакери за допомогою СБУ зламали сайт міністерства праці та соцзахисту рф. Внаслідок операції вдалося отримати доступ до великого масиву матеріалів.
Фото: freepik.com

Українські хакери за допомогою кіберфахівців СБУ зламали сайт міністерства праці та соцзахисту рф.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на джерела у силових структурах.

Отримали доступ до тисяч файлів: українська IT-армія зламала архів «Газпрому»Українська IT-армія атакувала російську групу компаній Газпрому та отримала доступ до інформації щодо одного з найбільших газових родовищ росіян.

За даними журналістів, зламуванням сайту займалося хакерське угруповання «BLACKJACK». Внаслідок операції вдалося отримати доступ до великого масиву матеріалів.

Хакери, серед іншого, роздобули статистичні дані про проведення воєнних дій, інформацію про військовослужбовців, матеріали доповідей президенту рф, довідки щодо кількості протезувань.

Частина отриманої інформації стосується тимчасово окупованих Харківської та Запорізької областей та їхнього нинішнього «керівництва».

Зазначається, що хакери «знесли» з серверів міністерства сумарно більше 100 терабайтів даних.

Нагадаємо, на початку жовтня українській IT-Армії вдалося зупинити роботу найбільших аеропортів країни-окупанта.

А раніше повідомлялося, що хакери зламали радіостанції в рф і транслювали фейкове звернення путіну, в якому він нібито повідомив про напад на три області, оголосив воєнний стан і загальну мобілізацію.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: