У ГУР розповіли, хто займається розслідуванням отруєння дружини Буданова

Читать на русском
Отруєння дружини начальника Головного управління розвідки Кирила Буданова розслідують співробітники відомства. Інші правоохоронні органи поки що не були залучені.
Фото: armyinform.com.ua

Отруєння дружини начальника Головного управління розвідки Кирила Буданова розслідують співробітники відомства.

Про це повідомив представник ГУР Андрій Юсов у коментарі УП.

За його словами, за фактом отруєння Маріанни Буданової триває внутрішнє розслідування, оскільки йдеться «про ймовірну спецоперацію, спрямовану проти співробітників розвідки або членів їхніх сімей».

«Згідно зі статтями 47, частин 3 та 4 статті 24 Закону України «Про розвідку», статтею 5 Закону України «Про контррозвідувальну діяльність», статтями 5 та 6 Закону України «Про оперативно-розшукову діяльність», зазначені інциденти розслідує підрозділ власної безпеки ГУР МО України», – сказав Юсов.

Він додав, що інші правоохоронні органи також можуть бути залучені до розслідування у разі ухвалення відповідного рішення з боку ГУР.

При цьому журналісти зазначають, що ні ДБР, ні Нацполіція, ні СБУ не реєстрували кримінальні провадження за вищевказаним отруєнням.

Нагадаємо, про отруєння Буданова важкими металами стало відомо вчора. Крім того, отруєння підтвердилося у кількох співробітників ГУР.

ЗМІ також дізналися про стан здоров'я самого Буданова після отруєння його дружини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: