Авіаційний завод у Смоленській області рф намагалися атакувати безпілотники – ЗМІ

Читать на русском
Авіаційний завод у Смоленській області знову атакували безпілотники, повідомляють ЗМІ. Один дрон упав на дах цеху заводу та вибухнув.
gtrksmolensk.ru

Учора, 26 листопада, безпілотники намагалися атакувати авіаційний завод у Смоленській області росії.

Про це повідомляє Telegram-канал Baza.

Нічна атака дронів на рф була черговою вдалою спецоперацією українських розвідників – ЗМІНічна атака дронів 26 листопада на рф – спецоперація українських розвідників, яка показала дирявість російської ППО.

За його даними, спроба атаки сталася вранці: всього у бік заводу летіло як мінімум два безпілотники літакового типу. Один дрон був збитий у Задніпровському районі міста, ще один був подавлений РЕБ.

У результаті безпілотник упав на дах одного із цехів заводу та вибухнув. Внаслідок вибуху було пошкоджено сам дах та балка перекриття. Постраждалих немає.

Зазначимо, що напередодні ввечері російське Міністерство оборони також повідомляло про спробу атаки Смоленська безпілотником.

Нагадаємо, 1 жовтня ударні дрони вже атакували Смоленський авіаційний завод у росії, де виробляють ракети Х-59 різних модифікацій. В українській розвідці повідомили, що дрони пошкодили виробничу базу та обіцяли завдавати подібних ударів і надалі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: