Нічна атака дронів по Україні: у п'ятьох областях працює ППО, є збиті «шахеди»

Читать на русском
У ніч на 22 листопада у п'ятьох областях України пролунали вибухи. ППО збила щонайменше п'ть дронів.
Getty Images

Увечері 21 листопада в Україні оголосили повітряну тривогу у низці областей через загрозу ударних БПЛА. А 22 листопада після опівночі у п'ятьох областях України пролунали вибухи. ППО збила щонайменше п'ть дронів.

Про це Повітряні Сили ЗСУ повідомляють у Телеграмі.

Як зазначається, у вівторок пізно увечері ППО збила 4 російських БпЛА «Shahed-131/136» у Дніпропетровській та Запорізькій областях.

«З них підрозділами ПвК «Схід» збито 1 БпЛА в Синельниківському районі Дніпропетровщини та 2 БпЛА в Запорізькій області, де ще одного «Шахеда» знищено підрозділом Сухопутних військ», - йдеться у повідомленні командування.

Згідно з даними очільника Дніпропетровської обласної ради Миколи Лукашука, ворожий дрон було збито Повітряними силами над Синельниківським районом.

Згодом о 23:05 у Київській області було зафіксовано рух дронів-камікадзе, по них працювали сили протиповітряної оборони. Пізніше стало відомо, що безпілотники заходять з Київської у Житомирську область.

«Київська область! Зафіксовано рух ворожих БПЛА! У регіоні працює ППО. Дотримуйтесь інформаційної гігієни – не фотографуйте та не знімайте роботу наших захисників», – йдеться у повідомленні Київської ОВА.

Опівночі на Житомирщині пролунала серія вибухів, повідомили у місецвих Телеграм-каналах. За попередньо інформацією, збито два ворожих безпілотника.

При цьому, вже о 02:00 вибухи пролунали у Хмельницькій області. Повідомляється про декілька груп «шахедів», працює ППО.

Нагадаємо, російські війська вночі 21 листопада атакували Україну з південно-східного напрямку 10 ударними безпілотниками Shahed. Сили ППО вночі знищили 9 дронів та «Іскандер».

Раніше ми повідомляли, що російська окупаційна армія у вівторок ввечері, 21 листопада, завдала ракетного удару по одному з районів Запоріжжя.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: