У Чорному морі зникло турецьке судно з екіпажем

Читать на русском
Турецьке вантажне судно з 12 членами екіпажу на борту зникло біля узбережжя Чорного моря під час шторму в неділю 19 листопада.
Фото: kafkametler.com

Біля північно-західного узбережжя Туреччини пiд час сильного шторму 19 листопада зникло вантажне турецьке судно Kafkametler. Воно перевозило з російського порту Темрюк вантаж феросплавів до порту Аліага в Туреччині.

Про це повідомляє TRT Haber.

Як повідомили в підрозділі міністерства транспорту, судно подало сигнал лиха о 10:29 ранку (07:29 за Гринвічем). Також зазначається, що останній сигнал воно подало біля міста Ереглі на північному заході країни.

На борту вантажного судна перебувають 12 членів екіпажу. З ними також зв'язатися не вдалося. Капітан корабля перед інцидентом повідомив, що дрейфував у бік військового хвилеріза Караденіз Ереглі.

Відомо, що регіон постраждав від потужних штормів і несприятлива погода не дозволила повітряним і морським суднам проводити пошуки.

У головному управлінні морських справ пообіцяли розпочати пошукові заходи за допомогою авіаційної та морської техніки, щойно це дозволять погодні умови.

Нагадаємо, 19 листопада через шторм цивільне судно розламалося навпіл біля берегів Туреччини.

Також у Червоному морі єменські хусити захопили вантажне судно, серед членів екіпажу якого є українці.

Декількома днями раніше при виході з українського порту зерновоз натрапив на міну.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: