Міжнародні прокурори прибули до Ізраїлю, щоб обговорити розслідування нападу ХАМАСу

Читать на русском
Високопоставлені прокурори США, Німеччини, Франції, Аргентини та Австрії відвідали Ізраїль, щоб обговорити, як будуть переслідуватися бойовики ХАМАСу і високопосадовці, відповідальні за напад 7 жовтня.
Getty Image

У неділю, 19 листопада, прокурори США, Німеччини, Франції, Аргентини та Австрії прибули до Ізраїлю, щоб обговорити розслідування нападу ХАМАСу.

Про це повідомляє Times of Israel.

Усі делегації походять з країн, громадяни яких були серед загиблих під час масових вбивств, скоєних ХАМАСом на півдні Ізраїлю 7 жовтня.

Відомо, що сьогодні члени делегацій зустрілися з державним прокурором Ізраїлю Амітом Ейсманом, а також з іншими високопосадовцями в міністерстві юстиції, щоб обговорити проблеми, пов’язані з розслідуванням бойовиків ХАМАСу. Говорили також про можливі плани віддати під суд винних у нападі.

«Ниці злочини ХАМАСу були спрямовані не лише проти ізраїльтян, але й проти всього людства. Ми зробимо все від нас залежне, щоб боротися з цією організацією та її людьми, де б вони не були», – зазначив генеральний прокурор Вірджинії Джейсон Міярес.

Нагадаємо, 18 листопада ізраїльська армія заявила, що розширює операції в секторі Газа. Мова йде про райони Зейтун міста Газа та в Джабалії.

Раніше голова Ради національної безпеки Ізраїлю Цачі Ханегбі повідомляв, що ЦАХАЛ просуватиметься у будь-яке місце, де виявлять ХАМАС.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: