Армія оборони Ізраїлю заявила про розширення операції у секторі Гази

Читать на русском
Армія оборони Ізраїлю заявила, що розширює операції в секторі Газа. Мова йде про райони біля одного з найбільш значущих опорних пунктів ХАМАСу.
Israel Defense Forces

Армія оборони Ізраїлю заявила, що розширює операції в секторі Газа. Мова йде про райони Зейтун міста Газа та в Джабалії.

Про це повідомляє The Times of Israel.

Південне командування продовжує розширювати свою оперативну діяльність у додаткових районах, і працює над знищенням терористів і ударами по інфраструктурі ХАМАСу.

У заяві йдеться, що 36-а дивізія діє проти батальйону ХАМАСу у районі Зейтун на околицях міста Газа, а 162-га дивізія тим часом діє на околицях Джабалії. Відомо, що обидва райони вважаються опорними пунктами ХАМАСу.

Армія оборони Ізраїлю зазначила, що інженерні сили, піхота і танки разом з авіаційною підтримкою зіткнулися з кількома бойовиками ХАМАСу, які «навмисно діють у цивільних районах і намагаються атакувати війська за допомогою протитанкових ракет і вибухових пристроїв».

Нагадаємо, голова Ради національної безпеки Ізраїлю Цачі Ханегбі заявив, що ЦАХАЛ просуватиметься у будь-яке місце, де виявлять ХАМАС.

Раніше в Міноборони Ізраїлю повідомили про початок наступної фази наземної операції у секторі Газа.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: