Армія оборони Ізраїлю заявила про посилення ударів на півночі Гази

Читать на русском
Армія оборони Ізраїлю заявила про посилення ударів на півночі Гази. Протягом ночі 19 листопада винищувачі вдарили по багатьох цілях ХАМАС у містах Джабалія, Бейт-Лахія та районі Зейтун.
Israel Defense Forces

Армія оборони Ізраїлю заявила, що протягом ночі 19 листопада винищувачі завдали ударів по багатьох цілях ХАМАС у містах Джабалія, Бейт-Лахія та районі Зейтун у секторі Гази.

Про це повідомляє The Times of Israel.

Відомо, що авіаудари відбуваються в той момент, коли наземні сили Ізраїлю починають маневрувати вглиб північної частини сектору Гази, зокрема Джабалії та Зейтуні. Тим часом війська бригади «Нахаль» за допомогою танків і авіаційної підтримки вступили в бій з бойовиками ХАМАС на околицях Джабалії.

Під час одного із зіткнень ізраїльські війська завдали удару з безпілотника по бойовиках ХАМАС. Також солдати знайшли зброю бойовиків у житлових будинках у цьому районі. Водночас кораблі військово-морських сил завдали ударів по об'єктах ХАМАС уздовж узбережжя Гази.

Також ЦАХАЛ заявив, що з території Лівану було випущено кілька ракет, по яких успішно відпрацювала ППО Ізраїлю.

Нагадаємо, 18 листопада ізраїльська армія заявила, що розширює операції в секторі Газа. Мова йде про райони Зейтун міста Газа та в Джабалії.

Раніше голова Ради національної безпеки Ізраїлю Цачі Ханегбі повідомляв, що ЦАХАЛ просуватиметься у будь-яке місце, де виявлять ХАМАС.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: