Ексватажок «ДНР» Гіркін вирішив балотуватися в президенти росії

Читать на русском
Ігор Гіркін заявив про самовисування кандидатом у президенти росії на виборах 2024 року. Про своє рішення він повідомив у листі із СІЗО.
Фото росЗМІ

Колишній ватажок бойовиків «ДНР» Ігор Гіркін (Стрєлков) заявив про самовисування кандидатом у президенти росії на виборах 2024 року.

Про це повідомляє Telegram-канал SOTA.

Відомо, що Гіркін заявив про своє самовисування кандидатом у президенти росії у листі із СІЗО. Його сьогодні, 18 листопада, зачитав співголова Руського руху за Стрєлкова (РДС) Олег Нельзін.

Колишній ФСБшник, терорист, Z-блогер: що відомо про затриманого у росії ГіркінаТерориста Ігоря Гіркіна-Стрєлкова затримали у росії за екстремізм. Що про нього відомо та які злочини він скоїв – на інфографіці.

У своєму листі Гіркін дав соратникам вказівку розгорнути штаб зі збору підписів та закликав різні громадські та політичні організації підтримати їх у цій справі.

Нагадаємо, 21 липня російські правоохоронці затримали Ігоря Гіркіна. У його квартирі силовики провели обшук. Того ж дня терориста відправили під варту. А наприкінці серпня російський суд визнав законним перебування Гіркіна в СІЗО.

Згідно з рішенням суду від 12 вересня, Гіркін утримуватиметься у СІЗО щонайменше до 18 грудня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: