В Ізраїлі заявили про досягнення всіх цілей операції ЦАХАЛ на території Гази

Читать на русском
Армія оборони Ізраїлю досягла всіх цілей, поставлених Радою нацбезпеки у рамках операції зі встановлення контролю над містом Газа.
Фото: ЦАХАЛ

Армія оборони Ізраїлю досягла всіх цілей, поставлених Радою нацбезпеки у рамках операції зі встановлення контролю над містом Газа.

Про це повідомив голова Ради національної безпеки Цачі Ханегбі, його цитує The Times of Israel.

Армія Ізраїлю підірвала будівлю парламенту ХАМАС у Газі – відеоАрмія оборони Ізраїлю знищила будівлю парламенту бойовиків ХАМАС у секторі Газа. Воно було знесене через два дні після захоплення військовими ЦАХАЛ.

Він повідомив, що сьогодні ЦАХАЛ відзначає три тижні з моменту початку наземного вторгнення до Сектору Гази. Наразі військові діють у самому центрі міста Газа та завдають ударів по об'єктах ворога.

За словами Ханегбі, вбито тисячі бойовиків, у тому числі високопоставлених членів керівництва ХАМАС.

«Всі цілі, поставлені Кабінетом безпеки, були досягнуті, і, як сказав прем'єр-міністр, це лише початок. Ми сповнені рішучості дійти до кінця битви, і кінець битви стане кінцем ХАМАС. Ми не зупинимося доти, доки не будуть знищені всі військові та лідерські можливості ХАМАС та Палестинського ісламського джихаду», – сказав керівник Радбезу Ізраїлю.

Нагадаємо, що вчора в Міноборони Ізраїлю повідомили про початок наступної фази наземної операції у Секторі Газа.

Раніше повідомлялося, що прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу відкинув можливість передачі контролю над анклавом Палестинській автономії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: