Мінспорту внесло чотирьох футболістів збірної України до «списку ухилянтів» – деталі

Читать на русском
Міністерство молоді та спорту оновило список спортсменів, які не повернулися до України у встановлений термін. Туди потрапили четверо футболістів національної збірної з футболу.
Михайло МудрикФото: teamtalk.com

Міністерство молоді та спорту оновило список спортсменів, які порушили взяті на себе зобов'язання та не повернулися до України у встановлені терміни.

Відповідну інформацію було опубліковано на офіційному сайті відомства.

У списку значаться 304 атлетів, у тому числі і четверо футболістів національної збірної України з футболу. Йдеться про Михайла Мудрика, Іллю Забарного, Артема Довбика та Анатолія Трубіна.

Причина внесення до списку цих футболістів на сайті не вказана.

З відкритих джерел відомо, що всі вони оформили перехід до європейських клубів цього літа. Наразі ж гравці перебувають у розташуванні збірної України.

Варто зазначити, що до списку потрапили і деякі інші футболісти. Так, там вказано колишнього гравця донецького «Шахтаря» Олександра Роспутька, який, за даними ЗМІ, не повернувся в Україну після матчу в Бельгії і втік до росії.

Нагадаємо, нещодавно парламент звільнив голову Мінспорту Вадима Гутцайта. Той повідомив, що після відставки планує зосередитись на роботі у Національному олімпійському комітеті, головою якого він є.

Також повідомлялося, що Кабмін призначив тимчасового керівника міністерства молоді та спорту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: