Страйк польських перевізників: у ДПСУ розповіли про ситуацію на кордоні

Читать на русском
На польсько-українському кордоні, як і раніше, спостерігаються черги у зв'язку з діями польських перевізників.
Колаж 24 каналу

На польському кордоні навпроти ще одного пункту пропуску виникло скупчення вантажівок, оскільки водії обирають інші напрямки через блокаду польських перевізників.

Про це повідомив речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко в ефірі телемарафону 14 листопада.

Як повномасштабна війна вплинула на обсяги перевезень в УкраїніЗа перший рік повномасштабної війни обсяг вантажних та пасажирських перевезень в Україні значно скоротився. На інфографіці – по місяцях.

За його словами, станом на ранок вівторка на українсько-польському кордоні, як і раніше, спостерігалися черги у напрямку трьох пунктів пропуску – «Ягодин-Дорогуськ», «Краковець-Корчова», «Рава-Руська-Гребенне».

Найбільша кількість транспортних засобів на кордоні біля ПП «Ягодин» – близько 1300 вантажівок, а також по 500 вантажних автомобілів – у напрямку ПП «Краковець» та «Рава-Руська».

«Звичайно, через дії польських перевізників водії обирають інші напрямки, тому ми бачимо ще навпроти одного пункту пропуску деяке скупчення вантажівок. З польської сторони, які очікують на перетин кордону в Україну, це за направленням пункту пропуску Шегині», – повідомив Демченко.

За його словами, минулої доби через ПП «Шегині» пройшло близько 300 вантажних транспортних засобів на в'їзд в Україну.

Нагадаємо, з 6 листопада рух на українсько-польському кордоні залишається ускладненим на трьох напрямках через страйк польських перевізників. Мустафа Найєм пояснив чому вимоги польських перевізників не зможуть виконати. Пізніше повідомлялося, що польська поліція знайшла вихід для українських вантажівок на тлі страйку.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: