Російська війська вночі атакували південь керованими авіаракетами та балістикою

Читать на русском
В ніч на 12 листопада, російська армія атакувала південь України, застосувавши одночасно балістику, імовірно Іскандер-М та керовані авіаційні ракети типу Х-59.
Укрінформ

Цієї ночі росіяни атакували південь України авіаційними ракетами типу Х-59 та балістикою, імовірно «Іскандер-М». ППО збила одну ракету.

Про це повідомляють Сили оборони півдня у Telegram.

Відомо, що одну з трьох ракет ППО збила у Миколаївській області.

«Намагаючись обійти системи протиповітряної оборони, керовані ракети спрямовувались за складним маршрутом. Однак, силам протиповітряної оборони вдалось знищити одну з керованих ракет на Миколаївщині. Друга і балістична влучили по відкритій території області», – йдеться у повідомленні.

Внаслідок атаки обійшлось без критичних руйнувань та постраждалих. Внаслідок падіння уламків збитої ракети, пошкоджено кілька житлових будинків.

Нагадаємо, російські окупаційні війська у суботу, 11 листопада, обстріляли середмістя Херсона влучивши у багатоповерхівку. Внаслідок цього поранені дві жінки, одна з них у лікарні.

Також писали, що внаслідок російського обстрілу Торецьку Донецької області в суботу, 11 листопада, загинули двоє цивільних людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: