У розвідці відреагували на вибухи, які сталися на російських заводах

Читать на русском
У Головному управлінні розвідки України відреагували на вибухи, які сталися на російських заводах в ніч проти 11 листопада. Там ні підтвердили, ні спростували свою причетність.
Укрінформ

Українська розвідка наразі не може ані підтвердити, ані спростувати свою причетність до вибухів, які сталися на російських заводах вночі 11 листопада.

Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов в етері телемарафону.

«Пороховий завод, завод з виробництва ракетних обладнань, там десь потяг з рейок зійшов. Ну, бачите і на росії добрі люди відзначають першу річницю звільнення українського Херсона, з чим усіх Головне управління розвідки і вітає», – заявив він.

Юсов додав, що українська розвідка не може ні підтвердити, ні спростувати інциденти на території рф цієї ночі. Але, за його словами, ці новини безумовно добрі.

«Всі об'єкти у росії, які і далі мають стосунок до геноцидної війни проти українців, з ними і далі буде щось траплятися», – наголосив представник розвідки.

Нагадаємо, увечері у п’ятницю, 10 листопада, в підмосковному місті Коломна пролунали вибухи. Їх чули неподалік корпорації «Конструкторське бюро машинобудування» (КБМ), де виробляють «Кинджали» та «Іскандери».

Крім цього, у ніч проти суботи, 11 листопада, на пороховому заводі в російському місті Котовськ Тамбовської області сталася пожежа.

Згодом ЗМІ повідомили, що українські розвідники можуть бути причетні до цих вибухів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: