Стали відомі подробиці ранкової атаки на Київщину

Читать на русском
Під час атаки на Київщину  влучань в об'єкти критичної чи житлової інфраструктури немає, але є пошкодження житлових будинків вибуховою хвилею.
фото МВС

Ворожі ракети не долетіли вранці до Києва, їх збили. Але на Київщині в одному з районів дві ракети влучили в поле між двома населеними пунктами, вибуховою хвилею пошкоджено житлові будинки.

Про це повідомив голова Київської ОВА Руслан Кравченко у Telegram.

Ігнат пояснив, чому тривогу у Києві оголосили лише після вибухівВранці Київ та область ворог атакував балістичною ракетою. Вона не помітна для радіолокації та летить дуже швидко.

«Російські окупанти не залишають у спокої Київщину. Цієї ночі ворог атакував область БпЛА. Уранці продовжив атаку балістичними ракетами. Активно працювали сили ППО», – написав Кравченко.

За його словами, влучання в об'єкти критичної чи житлової інфраструктури не зафіксовано.

«Водночас, в одному з районів області дві ракети влучили в поле між двома населеними пунктами. За оперативною інформацією, вибуховою хвилею пошкоджено 5 приватних житлових будинки. Зокрема, покрівлі, вибиті вікна. Також є незначні пошкодження господарських приміщень та одного з приватних підприємств», - повідомив Кравченко.

Глава ОВА додав, що мешканцям, чиє майно пошкоджено, нададуть допомогу.

У Повітряних силах уточнили, що вранці за допомогою ЗРК Patriot знищили на підльоті до Києва балістичну ракету Іскандер-М.

У МВС показали фото наслідків ракетної атаки на Київщині.

Нагадаємо, у Києві вранці 11 листопада пролунали сильні вибухи. Мер повідомив про роботу ППО на лівому березі по балістиці.

Увечері 10 листопада війська рф запустили по Києву дрони Shahed. ППО збила всі ворожі цілі. Усього за ніч знищено 19 із 31 ударного безпілотника.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: