Синоптики попередили про погіршення погоди на вихідні

Читать на русском
Погода у вихідні 11-12 листопада зміниться через активний циклон з південного заходу. Очікуються дощі та вітер.
kartinki.pics

Погода у вихідні 11-12 листопада в Україні погіршиться. Очікується сильний вітер та дощі. У Карпатах можливий сніг.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Які температурні рекорди було зафіксовано у Києві цього рокуУ Києві упродовж року зафіксовано вже 40 температурних рекордів. На інфографіці – докладніше.

За словами синоптиків, погода на вихідні зміниться через активний циклон з південного заходу, проте вже наступного тижня опадів стане менше.

У суботу, 11 листопада, вночі у західних та південно-західних областях України, а також удень, крім східної частини країни, очікуються дощі, у південних областях удень місцями сильні дощі з грозами.

Температура вночі + 3-8 градусів, на узбережжі морів та Одеської області 9-14 градусів, у східних областях 0-5 градусів тепла; вдень 7-12 градусів, у південній частині 13-18 градусів.

У Києві 11 листопада вночі без опадів, вдень дощ. Температура вночі 5-7 градусів тепла, вдень 9-11 градусів.

У неділю, 12 листопада, прогнозуються помірні дощі, а у північних, центральних, уночі та південних областях – значні. Сильні пориви вітру у південній частині, східних та центральних областях.

Температура у західних та північних областях протягом доби +3-8 градусів тепла; у південній частині вночі 8-13 градусів, удень 11-16 градусів, у Криму до 19 градусів; на решті території вночі 3-8 градусів тепла, вдень 8-13 градусів. У Карпатах уночі сильний, удень помірний мокрий сніг.

У Києві 12 листопада вночі сильні, удень помірні дощі.

Нагадаємо, вересень 2023 року став найспекотнішим за всю історію спостережень. Жовтень також відзначився рекордно високими температурами. При цьому в жовтні Київ та ще низка міст накрив потужний ураган.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: