Ігнат прокоментував удари по аеродромах росіян в окупованому Бердянську та Луганську

Читать на русском
На таких аеродромах як у Луганську та Бердянську базуються вертольоти рф, які разом із тактичною авіацією обстрілюють позиції ЗСУ на фронті.
armyinform

Удари по ворожій техніці в окупованих Луганську та Бердянську, які завдали Сили оборони, дуже важливі. Саме ці вертольоти росіяни використовують для ударів по техніці ЗСУ.

Про це повідомив речник Командування Повітряних Сил Збройних Сил України Юрій Ігнат в ефірі «Радіо Свобода».

Найбільші атаки на російські аеродроми: скільки літаків було пошкоджено та знищеноНайбільші атаки на російські військові аеродроми початку повномасштабної війни – на інфографіці. Цієї ночі в Пскові росіяни втратили чотири військово-транспортні літаки Іл-76.

За його словами, на таких аеродромах як у Луганську та Бердянську базуються вертольоти рф, які разом з тактичною авіацією та за допомогою протитанкових керованих ракет можуть вражати військову техніку ЗСУ.

Війська рф намагаються тримати гелікоптери ближче до лінії фронту, як це було в Чорнобаївці Херсонської області. Тому удари Сил оборони України по таких об'єктах приносять багато користі.

«Зрештою, ураження такої техніки як вертольоти противника, які він використовує - Ка-52, Мі-24 - безумовно, це добре для нас. Тому що гелікоптери разом із тактичною авіацією постійно працюють на фронті та на передній лінії», – заявив Ігнат.

При цьому представник ЗСУ не став називати тип озброєння, яке було використано цієї ночі для успішних ударів по цілях на аеродромах Луганська та Бердянська.

Нагадаємо, у ніч на 17 жовтня ЗСУ вдарили по російських вертольотах та обладнанню аеродромів біля окупованого Луганська та Бердянська. 16 жовтня повідомлялося, що на Куп'янському напрямку ЗСУ знищили російський вертоліт Мі-8 з екіпажем.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: