ГУР підтвердило ліквідацію ексначальника управління «народної міліції ЛНР»

Читать на русском
Михайло Філіпоненко був причетний до організації катівень на окупованих територіях Луганської області. Сьогодні вранці його підірвали у машині.
фото росЗМІ

ГУР Міноборони підтвердило ліквідацію луганського «депутата», колишнього начальника «народної міліції ЛНР» Михайла Філіпоненка.

Про це повідомила пресслужба ГУР 8 листопада.

Зайві свідки та плями на репутації: хто був ліквідований путінським режимомЗагибель Пригожина і Уткіна продовжує ланцюжок тих, від кого свого часу позбавлявся кремль з певних причин. У цьому ж списку – розстріли, ДТП та нібито отруєння. Поіменний перелік – на інфографіці.

«8 листопада 2023 року о 08:40 внаслідок вибуху автомобіля було ліквідовано так званого депутата так званого «вєрховного совєта лнр» від російської партії ЛДПР - Філіпоненка Михайла Юрійовича», – сказано в повідомленні.

У ГУР уточнили, що Філіпоненко був причетний до організації катівень на окупованих територіях Луганської області, де військовополонені та цивільні заручники піддавалися нелюдським катуванням. Сам Філіпоненко також особисто жорстоко катував людей.

«Воєнний злочинець Філіпоненко, який раніше обіймав посаду так званого міністра внутрішніх справ терористичної освіти «ЛНР», жив за адресою м. Луганськ, вулиця Парашутна, 48», – додали в ГУР.

Ліквідувати злочинця допомогли представники руху опору.

Нагадаємо, про загибель Філіпоненка стало відомо вранці 8 листопада. Згодом з'явилися фото з місця підриву його машини.

З інфографіки «Слово і діло» можна дізнатися, хто з осіб російсько-української війни загадково загинув або був ліквідований путінським режимом на різних етапах вторгнення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: