На фронті загинув чоловік, сім’ю якого минулоріч в Одесі вбила російська ракета

Читать на русском
У квітні 2022 року російська ракета в Одесі вбила його родину. Одразу після цього Юрій пішов до лав ЗСУ.
Юрій Глодан (ліворуч)Фото: Фейсбук

Військовий Юрій Глодан, який втратив торік сім’ю через ракетний обстріл рф по Одесі, загинув на фронті.

Про це повідомив волонтер та військовий Олександр Яковенко у Facebook, а також керівник Одеської ОВА Олег Кіпер у Телеграмі.

Як відомо, у квітні 2022 року російська ракета в Одесі вбила його родину – тримісячну доньку, дружину й тещу. Тоді в Одесі внаслідок ракетного удару загинуло вісім мирних жителів, іще 18 поранені.

«Юра – чоловік, батько, воїн, пекар та колега у проєкті Make My Cake, де я співвласник. Саме він робив відомі в Одесі пасхи від нашої кондитерської», – повідомив Яковенко.

Одразу після цього Юрій пішов до лав ЗСУ. Спочатку був полк АЗОВ, а потім 3-тя Штурмова Бригада.

Загибель військового також підтвердили в Одеській ОВА.

«На Великдень 2022 російські терористи вбили його родину: трьохмісячну доньку, дружину та тещу. Після страшної втрати Юрій пішов до лав ЗСУ. Втративши найдорожче, він загинув, захищаючи нас із вами», - написав голова адміністрації Кіпер.

Нагадаємо, у харківській лікарні після ДТП помер доброволець з Польщі.

А нещодавно російська армія завдала ракетного удару по розташуванню військової частини ЗСУ в одному з прифронтових сіл Запорізької області, коли там відбувалося шикування з нагоди Дня артилерії і ракетних військ 3 листопада та нагородження артилеристів. Зокрема, загинули щонайменше 28 військових та цивільних.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: