Таврійський напрямок: Сили оборони за добу знищили понад 400 загарбників

Читать на русском
Упродовж минулої доби Сили оборони на Таврійському напрямку ліквідували 413 окупантів та знищили 12 одиниць ворожої техніки.
фото: Lb.ua

Протягом минулої доби на Таврійському напрямку українські військові ліквідували понад 400 російських окупантів та 12 одиниць ворожої техніки.

Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія» генерал Олександр Тарнавський у Telegram.

Згідно з його словами, загалом упродовж минулої доби ворог завдав 8 авіаударів, 56 ударів дронами, провів 42 бойових зіткнення та здійснив 826 артобстрілів.

Безуспішними були наступальні дії противника в районах Новокалинового, Авдіївки, Опитного та Первомайського. Підрозділи ракетних військ та артилерії зі складу ОСУВ «Таврія» протягом доби виконали 1039 вогневих завдань.

«Загальні втрати ворога склали 413 осіб. 1 окупант здався в полон. Також знищено 12 одиниць військової техніки», – написав Тарнавський.

Як зазначається, серед втрат є: 1 танк, 4 ББМ, 2 артсистеми, 3 БпЛА, 2 автомобілі та 3 склади боєприпасів.

За інформацією Тарнавського, наступальна операція на Мелітопольському напрямку також триває.

Нагадаємо, окупанти загалом втратили близько 305 090 одиниць особового складу. За добу, 4 листопада, ЗСУ знищили 990 загарбників.

Також українські військові знищили російський комплекс радіоелектронної боротьби «Поле-21». Його ще називають куполом проти дронів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: