У Міненерго розповіли про наслідки російської атаки на Полтавщину

Читать на русском
У Полтавській області після атаки рф було пошкоджено лінії електропередачі та знеструмлено три населені пункти.
Фото: facebook.com/npcukrenergo

Під час атаки росіян на Полтавську область зазнали пошкоджень об'єкти енергетичної інфраструктури. Майже 500 споживачів залишилися тимчасово без світла.

Про це повідомила пресслужба Міненерго 1 листопада.

Як союзники допомагають Україні підготуватися до зимових атак росіїСоюзники допомагають Україні готуватися до непростої зими. Які засоби ППО, енергетичну та гуманітарну допомогу обіцяли – на інфографіці.

«Внаслідок пошкоджень лінії електропередачі знеструмлено три населені пункти, відключено 10 юридичних та майже 500 побутових споживачів», – йдеться у повідомленні.

Крім того, через обстріли на Донеччині знеструмлювалося 17 населених пунктів. На Чернігівщині внаслідок артобстрілу та пошкодження ліній електропередач відключалося понад 1000 споживачів. У Сумській області через обстріл знеструмлено 3 270 споживачів.

Також без світла залишається частина споживачів у Дніпропетровській, Запорізькій, Харківській, Херсонській, Чернігівській областях.

У Нікополі на Дніпропетровщині через обстріл відключено від газопостачання домогосподарства. Ремонтні бригади працюють там, де це дозволяє безпекова ситуація.

У Міненерго запевнили, що зараз електроенергії цілком достатньо для забезпечення потреб споживачів.

Нагадаємо, у ніч проти 1 листопада росіяни атакували Полтавщину дронами. Було зафіксовано влучання у НПЗ в Кременчуці.

При цьому сили ППО збили 19 ворожих цілей у різних областях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: