На Хмельниччині та у Кременчуці пролунали вибухи

Читать на русском
Повітряні Сили ЗСУ заявили про загрозу Шахедів та балістичного озброєння у більшості областей України. Після опівночі стало відомо про рух ворожих безпілотників у різних напрямах.
Ілюстративне фотоGetty Images

У ніч на середу, 1 листопада, у Хмельницькому районі області пролунали вибухи під час повітряної тривоги. Також чули звуки вибухів місцеві жителі у Кременчуці на Полтавщині.

Про це повідомляє «Суспільне» на сторінці у Телеграмі.

Станом на 23:34 Повітряні Сили ЗСУ заявили про загрозу «Шахедів» та балістичного озброєння у більшості областей України. Зокрема з Бєлгородської області країни-агресора та з південного напрямку повідомляли про пуски ударних БпЛА.

Після опівночі стало відомо про рух ворожих безпілотників у різних напрямах.

О 00:05 Повітряні сили повідомляли, що спостерігається декілька груп ударних БпЛА в Полтавській області, напрямком на Кременчук.

Вже О 00:45 мешканців Кременчука та Миргорода закликали перебувати в укриттях й згодом місцеві жителі у Кременчуці почули звуки вибухів.

При цьому, голова ОВА Ігор Табурець повідомив про роботу ППО на Черкащині.

Після другої ночі було оголошено відбій тривог в усіх областях, крім Вінницької та Хмельницької.

Як повідомляє перший заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін, у Хмельницькому районі області лунають вибухи.

Нагадаємо, у вівторок ввечері, 31 жовтня, українські захисники знищили два ворожі безпілотники у небі над Дніпропетровською областю.

Також у Хмельницькій області пролунали вибухи під час повітряної тривоги вночі 31 жовтня. Відомо, що по ворожих безпілотниках працювали підрозділи ППО.

Окрім цього, у ніч проти 31 жовтня вибухи також пролунали в Миколаївській області та Миргороді на Полтавщині.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: