НАБУ завершило розслідувати справу депутата Волинської облради

Читать на русском
Антикорупційні органи правопорядку ухвалили рішення про достатність доказів для передачі справи волинського депутата до суду.
Валентин Кошельник

Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура завершили розслідувати справу за підозрою депутата Волинської обласної ради від фракції «За майбутнє» Валентина Кошельника у зловживанні впливом за одержані 35 тисяч доларів.

Про це повідомляють прес-служби органів.

«Прокурор САП ухвалив рішення про завершення досудового розслідування у справі стосовно депутата Волинської обласної ради, підозрюваного в одержанні неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій місцевого самоврядування, поєднане з вимаганням такої вигоди, тобто у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 369-2 КК України. Наразі за дорученням прокурора САП детективи НАБУ відкрили стороні захисту матеріали справи для ознайомлення», – інформує САП.

Раніше антикорупційний суд заарештував депутата Кошельника з альтернативою 900 тисяч грн застави.

Нагадаємо, НАБУ і САП викрили депутата Волинської облради. Депутату інкримінували одержання неправомірної вигоди у сумі 35 тисяч доларів. За ці кошти він обіцяв посприяти громадянину у придбанні земельної ділянки, що розташована на території однієї з територіальних громад Волинської області, для створення на ній підприємства з утилізації відходів. Пізніше депутату повідомили про підозру у зловживанні впливом.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: