УЗ попередила про затримки поїздів через ураганний вітер

Читать на русском
Через негоду в Україні затримуються потяги. А у Києві шквальний вітер пошкодив накриття приміського вокзалу.
фото УЗ

В Україні через негоду є низка суттєвих затримок поїздів. Крім того, у Києві шквальний вітер пошкодив накриття приміського вокзалу.

Про це повідомила пресслужба Укрзалізниці.

У Києві зросла кількість жертв урагануУ Києві продовжує вирувати ураган. Внаслідок падіння дерев у Подільському та Шевченківському районах загинули двоє чоловіків.

В УЗ зазначили, що, незважаючи на стихію на більшості території країни, поїзди продовжують рух.

«Залізничники на місцях з ночі оперативно ліквідують наслідки та уможливлюють курсування поїздів: так, у деяких регіонах вітер викликав падіння дерев на дорозі, проблеми із сигнальною системою та електромережею», - сказано в повідомленні.

Але є й затримки поїздів, за якими можна стежити онлайн.

Крім того, дізнатися час та колію прибуття або відправки можна безпосередньо в додатку та чат-ботах у розділі онлайн-табло.

«У Києві попри шквальний вітер, що примудрився пошкодити накриття приміського вокзалу, усі приміські поїзди та Kyiv City Express прямують чітко за розкладом», - додали в УЗ.

Також через наслідки негоди є затримки на кільцевому маршруті у Києві.

Нагадаємо, сьогодні в Україні вирує негода. У Києві через ураган падають дерева, вже загинуло двоє людей, 7 постраждали. Вранці повідомлялося, що понад 200 сіл та міст залишилися без світла.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: