НАБУ оголосило в розшук ексдиректора структури МВС та його заступника

Читать на русском
Антикорупційне бюро винесло постанову про оголошення в розшук колишнього очільника держпідприємства та його заступника.

Національне антикорупційне бюро оголосило в розшук колишнього директора державного підприємства Міністерства внутрішніх справ «Інформ-Ресурси» Юханнана Бабаєва та його ексзаступника Вадима Матлаєва у справі про зловживання на 187 млн грн.

Відповідна інформація оприлюднена на сайті НАБУ, повідомляє «Слово і діло».

«Національне антикорупційне бюро України розшукує Бабаєва Юханнана Альбертовича та Матлаєва Вадима Олексійовича, – підозрюваних у кримінальному провадженні за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 388, ч. 1 ст. 357, ч.ч. 3, 4 ст. 358, ч. 2 ст. 364 КК України», – інформує відомство.

Нагадаємо, НАБУ і САП повідомили про підозру колишньому директору ДП МВС «Інформ-Ресурси» Юханнану Бабаєву та ще трьом особам. За версією слідства, протягом 2018-2019 років ексдиректор держпідприємства МВС «Інформ-Ресурси» Бабаєв, шляхом зловживання службовим становищем, за попередньою змовою з трьома особами з корисливих мотивів, шляхом перерахування грошових коштів на розрахункові рахунки ТОВ «Коссад Решерш», ТОВ «Лакінс» та ТОВ «Дюнкерс», здійснили заволодіння грошовими коштами у сумі 16,69 млн грн.

Ці кошти якраз були отримані від продажу вищевказаних об'єктів. Троє підозрюваних у цій справі пішли на угоду зі слідством, яку затвердив Вищий антикорупційний суд. Пізніше НАБУ і САП повідомили про нову підозру ексдиректору ДП МВС «Інформ-Ресурси» та його заступнику.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: