В.о. мера Чернігова знову заявив про обшуки

Читать на русском
Вранці 26 жовтня до виконувача обов'язків міського голови Чернігова Олександра Ломако прийшло з обшуками ДБР.
t.me/lomako_oleksandr

До виконувача обов'язків міського голови Чернігова Олександра Ломако знову прийшли з обшуками. Цього разу їх проводять співробітники Державного бюро розслідувань.

Про обшуки сьогодні вранці Олександр Ломако сам повідомив в Telegram.

Правоохоронці прийшли з обшуком до мера Мукачева (оновлено)Правоохоронці проводять обшуки у мера Мукачева Андрія Балоги, голови Мукачівської районної ради Михайла Ланьо та у низці компаній через корупційну схему продажу комунальної землі.

«Ломляться до квартири з обшуком. ДБР», – написав він.

На думку виконувача обов'язків міського голови Чернігова, обшуки пов'язані з його публікацією в соцмережі про трагедію в драмтеатрі.

«Чітко через день після мого посту про спробу міської військової адміністрації та її голови Брижинського уникнути відповідальності за трагедію в Драмтеатрі», – додав Ломако.

Нагадаємо, вранці 5 вересня Олександр Ломако заявив, що до нього додому прийшла з обшуками Служба безпеки України. За його словами, обшуки відбувалися на підставі рішення Шевченківського суду Києва.

У СБУ пізніше повідомили, що проводять слідчі заходи в рамках раніше відкритого кримінального провадження щодо зловживань на відновленні енергетичної інфраструктури України. У тому числі Ломако.

Ломако було призначено тимчасовим мером Чернігова 9 лютого.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: