У Чернігові призначили тимчасового мера

Читать на русском
Чернігівська міськрада на засіданні 9 лютого призначила виконувача обов'язків міського голови. Ним став секретар міськради Олександр Ломако.

У четвер, 9 лютого, відбулося засідання Чернігівської міської ради, під час якого депутати призначили секретаря міськради Олександра Ломака виконувачем обов'язків мера.

Про це повідомляється на офіційному сайті міської ради.

Тимчасовий глава міста зізнався, що його здивувало рішення суду усунути Атрошенка з посади.

Водночас він зазначив, що всі муніципальні структури Чернігова продовжуватимуть функціонувати у звичайному режимі.

«Вважаю рішення про усунення несправедливим стосовно Чернігова та чернігівців. Хочу сказати, що, незважаючи на це, наша команда має працювати ще відповідальніше і відданіше. Курс міста не зміниться. Стабільний розвиток Чернігова продовжуватиметься й надалі», – повідомив Ломако.

Нагадаємо, 7 грудня Яворівський районний суд Львівської області визнав винним Владислава Атрошенка у скоєнні адміністративного правопорушення та позбавив права обіймати посаду протягом року.

Мер Чернігова намагався оскаржити постанову, але Львівський апеляційний суд залишив у силі це рішення. Після цього мер Києва Віталій Кличко, який перебував на засіданні, заявив, що Атрошенко має подати позов до Європейського суду із захисту прав громади.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: