Російські окупанти погрожують вигнати всіх співробітників ЗАЕС – Федоров

Читать на русском
Ворог продовжує повністю контролювати Запорізьку АЕС. Окупанти погрожують вигнати до кінця грудня всіх працівників станції.
facebook.com/rostinfocom

Російські військові продовжують утримувати під своїм контролем Запорізьку АЕС і погрожують вигнати співробітників, які відмовляються співпрацювати з рф.

Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров в єфірі єдиного телемарафону 26 жовтня.

Скільки разів на місяць Медведєв погрожує ядерною зброєю – дослідженняСкільки разів на місяць Дмитро Медведєв погрожує ядерною зброєю – на інфографіці. Пік погроз припав на березень цього року – 10 разів.

За його словами, ворог продовжує повністю контролювати Запорізьку АЕС. Окупанти погрожують вигнати до кінця грудня всіх співробітників ЗАЕС, хто не погодився співпрацювати з ворогом, і хто не готовий оформити документи рф.

«Коли ми кажемо «вигнати», то не зовсім зрозуміла ця процедура. Що буде із цими людьми? Ми знаємо про співробітників ЗАЕС, яких ворог забрав у полон. Сьогодні цей об'єкт хоч і зійшов із перших рядків у ЗМІ, але небезпека та загроза від ворога все ще залишається», – розповів Федоров.

Як відомо, на Запорізькій АЕС окупанти зіткнулися з відчутною нестачею кваліфікованих кадрів через те, що колишні працівники не хочуть працювати на ворога. Росіяни намагалися схилити їх до співпраці залякуванням.

Нагадаємо, у вересні росіяни влаштували на Запорізькій АЕС чергову аварію. А у жовтні в Енергоатомі попередили про нову загрозу на ЗАЕС.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: