Удар рф по «Новій пошті» під Харковом: двоє поранених у вкрай важкому стані

Читать на русском
У лікарні залишається 14 із 17 постраждалих внаслідок ракетного удару по терміналу Нової пошти у Коротичі.
фото Харківська прокуратура

На сьогодні у лікарні залишається 14 із 17 постраждалих внаслідок ракетного удару по терміналу «Нової пошти» у Коротичі. При цьому двоє людей у вкрай тяжкому стані, але почали дихати без ШВЛ.

Про це повідомила пресслужба Харківської ОВА у середу, 25 жовтня.

«Нова пошта» опублікувала імена та вік загиблих під Харковом співробітниківНова пошта опублікувала імена та вік своїх співробітників, які загинули 21 жовтня внаслідок удару російської ракети по терміналу під Харковом.

«У реанімації знаходиться 7 пацієнтів, двоє з них у вкрай важкому стані, проте вони вже почали дихати без підтримки апаратів ШВЛ. 6 постраждалих продовжують лікування в хірургічному відділенні. За даними лікарів, вчора двом пацієнтам було проведено планові операції. Їхній стан – стабільний. Пацієнта, який перебуває в травматологічному відділенні, сьогодні буде виписано з лікарні», – сказано у повідомленні.

Як уточнили в ОВА, усі поранені – чоловіки віком від 19 до 48 років. В основному вони отримали поранення грудної та черевної порожнин, а також кінцівок.

Нагадаємо, пізно ввечері 21 жовтня російські війська завдали ракетного удару по терміналу «Нової пошти» у смт Коротич під Харковом. В результаті загинули шестеро людей (усі - співробітники пошти), ще 17 отримали поранення.

«Нова пошта» назвала імена всіх загиблих.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: