З Ізраїлю вилетів ще один борт з українцями: скількох евакуювали

Читать на русском
У четвер, 19 жовтня, з Ізраїлю чартерним рейсом до Румунії відлетів четвертий евакуаційний борт з 79 громадянами України.
Фото DW

У четвер, 19 жовтня, з Ізраїлю чартерним рейсом до Румунії відлетів четвертий евакуаційний борт з 79 громадянами України.

Про це повідомило посольство України в Ізраїлі на своїй сторінці у Facebook.

Напад на Ізраїль: які країни підтримали ХАМАС, а які – зберігають нейтралітетКраїни Заходу підтримують Ізраїль та засуджують напад ХАМАС. Які країни вважають за краще залишатися нейтральними чи підтримали бойовиків – на інфографіці.

Відомо, що літак вилетів з аеропорту Бен Гуріон, що в Тель-Авіві, 19 жовтня о 22:30. Пункт призначення – румунське місто Бухарест. Важливо, що посольство забезпечило для громадян України надання консульської допомоги під час реєстрації та проходження паспортних і митних процедур.

Відзначимо, раніше посол України в Ізраїлі Євген Корнійчук заявив, що попередніми трьома рейсами евакуювали близько 450 громадян України. На рейс ввечері 19 жовтня зареєструвалося 80 українців, загалом у літаку було 150 місць.

До слова, попередній евакуаційний рейс відбувся 16 жовтня. Тоді вдалося вивезти 74 українців.

Нагадаємо, посольство України наразі підтверджує загибель 18 громадян України в Ізраїлі. Один громадянин України вважається зниклим безвісти.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: