ЦАХАЛ назвав орієнтовну кількість заручників бойовиків у секторі Газа

Читать на русском
За даними ЦАХАЛ, у заручниках у Газі утримуються щонайменше 203 особи. Але дані можуть змінюватись.
mil.in.ua/uk/blogs

На сьогоднішній день ізраїльським військовим відомо про 203 заручників, яких утримують терористи ХАМАС у секторі Газа.

Про це заявив прес-секретар Армії оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) Даніель Хагарі, пише The Times of Israel.

Напад ХАМАС на Ізраїль: що відомо про найбільшу за 50 років атакуРух ХАМАС атакував Ізраїль 7 жовтня. Що зараз відомо про перші дні нової війни – на інфографіці.

За його словами, це число не є остаточним, оскільки ЦАХАЛ постійно вивчає нову інформацію про ізраїльтян, які зникли безвісти після нападу 7 жовтня.

Хагарі уточнив, що в деяких випадках сім'ї повідомили про те, що військові з високим ступенем впевненості підозрюють, що заручники перебувають у руках ХАМАС. В інших випадках військові мають помірну або низьку впевненість у тому, що заручники перебувають у полоні.

За словами Хагарі, ЦАХАЛ також виключив деякі випадки та поінформував сім'ї про те, що їхні близькі не перебувають у заручниках.

Військові прочісують прикордонну зону Гази в пошуках тіл зниклих безвісти ізраїльтян, деякі з них виявлені, але багато тіл ще чекають упізнання.

Нагадаємо, раніше було відомо, що бойовики ХАМАС захопили в полон майже 200 людей. Водночас, інформація про те, що деякі громадяни України, які вважаються зниклими безвісти, потрапили в полон бойовиків ХАМАС, не підтвердилася.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: