Опалювальний сезон у Києві: скільки будинків вже з теплом

Читать на русском
У Києві за три доби до тепла вже підключили близько 5,2 тисяч будівель – житлового фонду та соціальної сфери.
Колаж 24 каналу

У столиці за три доби до тепла вже підключили близько 5,2 тисяч будівель – житлового фонду та соціальної сфери. Із теплом уже понад 4 тисячі будинків киян.

Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram у четвер, 19 жовтня.

Кличко розповів, як Київ готується до зимиКиїв готується до складної зими. Комунальники закінчують ремонти, місто купує пересувні котельні.

«У Києві до тепла вже підключили загалом близько 5,2 тисячі будівель - житлового фонду та соціальної сфери. Зокрема, з теплопостачанням 199 учбових закладів, 324 дитячих садочки, 126 медзакладів (у тому числі 11 пологових будинків та 59 стаціонарів), 85 адмінбудівель і закладів соціально-побутового напряму. Що стосується осель киян - з опаленням наразі 4,5 тисяч житлових будинків», – написав Кличко.

Мер додав, що установи та заклади соціальної сфери підключають за індивідуальними заявками їхніх керівників. Також за індивідуальними заявками управителів розпочинають подачу тепла в будинки ОСББ, ЖБК, відомчі.

Нагадаємо, у Києві через похолодання розпочали опалювальний сезон. З 16 жовтня до тепла почали підключати й житлові будинки. Мер Віталій Кличко повідомляв, скільки знадобиться часу для підключення всіх будинків Києва до опалення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: