У Києві продовжили заборону на рух наземного громадського транспорту під час тривоги

Читать на русском
Київські автобуси, трамваї та тролейбуси, як і раніше, припинятимуть рух під час повітряної тривоги.
Фото: kiev24.ua

У Києві рух громадського транспорту під час повітряних тривог, як і раніше, буде заборонено. Таке рішення ухвалила Рада оборони Києва.

Про це повідомила у Telegram пресслужба КМВА з посиланням на слова начальника КМВА Сергія Попко.

Кличко розповів, як Київ готується до зимиКиїв готується до складної зими. Комунальники закінчують ремонти, місто купує пересувні котельні.

«Рада оборони Києва розглянула звернення Постійної комісії з питань транспорту, зв’язку та реклами Київської міської ради щодо електронної петиції про «Відновлення руху наземного транспорту під час повітряних тривог (автобус, трамвай, тролейбус). Після обговорень, було прийняте рішення подовжити заборону руху громадського транспорту під час повітряних тривог», – сказав Попко.

Як і раніше, під час повітряної тривоги транспорт доставлятиме пасажирів до найближчого укриття. Перевезення людей плановими маршрутами під час тривог заборонено.

Таке рішення, за словами начальника КМВА, зумовлене заходами безпеки, тому він попросив усіх громадян звернути на це увагу та дотримуватись встановлених правил.

Нагадаємо, у Києві нещодавно зруйнувалися конструкції Дегтярівського мосту на Шулявці. Також повідомлялося, що у київському метро поїзди ходитимуть частіше.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: