Візит путіна до Китаю несе певні ризики для України – ГУР

Читать на русском
Українська розвідка уважно відстежує перебіг візиту російського диктатора володимира путіна до Китаю та оцінює всі можливі ризики. Про це в ефірі телемарафону повідомив представник ГУР Андрій Юсов.
Фото: DW

Українська розвідка уважно відстежує перебіг візиту російського диктатора володимира Путіна до Китаю та оцінює всі можливі ризики.

Про це в ефірі телемарафону повідомив представник ГУР Андрій Юсов.

«Вихід із бункера»: в які країни за час великої війни виїжджав путін і кого з лідерів приймав у себеСвій перший міжнародний візит після вторгнення в Україну путін здійснив тільки у червні. Географія його поїздок зараз звузилася практично лише до країн СНД. А зі світових лідерів до нього найчастіше приїжджав Лукашенко.

«Ризики це для нас, звичайно, певні несе, бо зрозуміло, що насамперед цікавить людину, схожу на путіна у цій ситуації. Тому Україна не лише просто відстежує, а й відпрацьовує різні сценарії», – сказав розвідник.

Він уточнив, що всі вважають нинішню росію сировинним придатком, і якщо її представників запрошують кудись, то це так і розцінюють.

«Так, коли їх кудись запрошують – то насамперед ось так на них і дивляться, які б пафосні слова при цьому російський диктатор чи його поплічники не озвучували», – додав Юсов.

Нагадаємо, путін прибув до Китаю 17 жовтня. Варто зазначити, що диктатор не виїжджав за кордон з початку року через видачу ордера МКС на його арешт.

Раніше в Кремлі розповіли, як відбуватимуться переговори путіна та Сі Цзіньпін.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: