Британські розвідники назвали одну з головних цілей для ударів України

Читать на русском
Росія використовує залізницю у своїй логістиці для переміщення живої сили та зброї. Тому вона залишається однією з головних цілей для ударів України.
railinsider.com.ua

Росія використовує залізницю у своїй логістиці для переміщення живої сили та зброї. Тому вона залишається однією з головних цілей для ударів України.

Про це повідомляють британські розвідники.

У дописі наголошують, що залізнична логістика продовжує залишатися життєво важливим компонентом у підтримці вторгнення росії. Загарбники використовують свої залізничні мережі для переміщення боєприпасів, бронетехніки, палива та особового складу в Україну. При цьому окупанти активно використовують також залізницю на окупованій території пропри те, що вона залишається вразливою для артилерії, ракет та диверсій.

Розвідники наголошують, що рф продовжує підтримувати та вдосконалювати залізницю в Україні, зокрема будує нову гілку до Маріуполя. Це, ймовірно, може прискорити логістику на Запорізький фронт.

«Нова лінійка входить в умовну номенклатуру українських високоточних ударних систем великої дальності», – додали у повідомленні.

Також напередодні у розвідці розповідали, що ризик втрати Чорноморський флот перевищує бажання москви блокувати український експорт Чорним морем.

Нагадаємо, 13 жовтня ЗМІ з посиланням на джерела в СБУ повідомили про те, що російський носій крилатих ракет «Буян» та корабель «Павло Державін» були уражені морськими дронами під час спецоперації Служби безпеки України та Військово-морських сил ЗСУ. Повідомлялося, що обидва судна були підбиті надводними дронами Sea Baby з експериментальним озброєнням. Згодом у ВМС уточнили деталі атаки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: