Повістки особисто роздає «директор»: на ТОТ мобілізують вчителів

Читать на русском
Російські загарбники роздають повістки працівникам шкіл, що підконтрольні окупаційним адміністраціям.
sprotyv.mod.gov.ua

Російські загарбники роздають повістки працівникам шкіл, що підконтрольні окупаційним адміністраціям.

Про це пише Центр національного спротиву.

«Часткова» мобілізація путіна рік потому: скількох росіян кинули в м'ясорубку війниМобілізацію в росії було оголошено рік тому. Скільки людей планували призвати та скільки забрали на війну насправді – на інфографіці.

Зокрема, стало відомо про такі випадки на тимчасово окупованих територіях Запорізької області. Як відзначають у Центрі, в одній із захоплених шкіл повістки іншим вчителям роздала особисто «директор», яку поставили окупанти.

Центр Національного Спротиву закликає українців, що мешкають на ТОТ, будь-якими методами ухилятися від служби в російських окупаційних військах.

«Ми також попереджаємо, що кожен колаборант, кожен окупант, відповідальний за примусову мобілізацію українців, відповідатиме за свої вчинки. Рух Опору знищив вже багато зрадників. Ніхто не уникне покарання», – додають у повідомленні.

Раніше повідомляли, що російська влада має намір мобілізувати додатково 130 тисяч осіб. Заходи з примусової мобілізації хочуть провести і на тимчасово окупованих територіях України.

Також у ЦНС зазначили, що російська окупаційна влада посилила мобілізаційні заходи на тимчасово захоплених територіях Херсонської області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: