Умєров відвідав позиції бійців ЗСУ на півдні

Читать на русском
Міністр оборони зустрівся з командувачами оперативних угруповань військ Таврія та Запоріжжя, а також поспілкувався з воїнами.
facebook.com/rustemumerov.ua

Міністр оборони Рустем Умєров у вівторок, 10 жовтня, відвідав позиції сил оборони на південно-східному напрямку. З командними генералами міністр обговорив першочергові проблеми та потреби бійців.

Про це він повідомив у Facebook у вівторок, 10 жовтня.

Війна росії проти України: чотири сценарії закінчення конфлікту та їхні наслідки для сторінЄ чотири основні сценарії закінчення російсько-української війни. Що вони передбачають і який вплив матимуть на всі сторони конфлікту – на інфографіці.

«Робота з ОСУВ/ОТУ. Південно-східний напрям. Дорога в Крим», – написав він.

Під час поїздки міністр заслухав командувача ОСУВ Таврія бригадного генерала Олександра Тарнавського, а також було визначено проблемні питання та шляхи їх вирішення.

«З командуванням бригад 10-го армійського корпусу обговорили пріоритети у постачанні озброєння та військової техніки», – додав Умєров.

Також він ознайомився із особливостями організації бойового управління на командному пункті оперативного угруповання військ Запоріжжя.

«Обговорили з керівництвом ОУВ найбільш чутливі теми для наших підрозділів: протиповітряна оборона, безпілотні авіаційні комплекси, РЕБ», – зазначив глава Міноборони.

Також голова відомства нагородив бійців ЗСУ, які проявили себе в боях з російськими окупантами.

Нагадаємо, на початку жовтня президент Володимир Зеленський відвідав найгарячіший напрямок фронту – Лимано-Куп'янський. Там у вересні відновилися штурми армії рф.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: