У Києві обвалилися конструкції Дегтярівського мосту на Шулявці: що відомо

Читать на русском
На вулиці Олександра Довженка під час робіт з реконструкції Дегтярівського шляхопроводу сталася надзвичайна ситуація - під час монтажу стався обвал балок.
24 канал

Сьогодні, 30 вересня, у Києві обвалилися декілька прольотів Дегтярівського мосту. Інцидент стався під час ремонтних робіт.

Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація та столичні Telegram-канали.

У соцмережах публікують фото наслідків обвалу. Також місцеві Telegram-канали показали фото до та після падіння прольотів. Наразі достеменно не відомо, що саме стало причиною обвалу.

Крім того, момент падіння мосту потрапив на відеореєстратор одного з автомобілів. Кадри падіння опублікували місцеві Telegram-канали.

На подію вже відреагували в Київській міській державній адміністрації. Там зазначили, що на місці події вже працюють аварійно-рятувальні служби. За попередніми даними, постраждалих немає.

«На вулиці Олександра Довженка під час робіт з реконструкції Дегтярівського шляхопроводу сталася надзвичайна ситуація - під час монтажу стався обвал балок. Причини з'ясовують фахівці, які вже на місці», - заявила КМДА у своєму Telegram-каналі.

Як відомо, у червні цього року розпочалася реконструкція Дегтярівського шляхопроводу. На час ремонту Дегтярівський міст закрили. Очікувалося, що роботи орієнтовно триватимуть до 30 листопада. У рамках реконструкції споруду мають повністю замінити.

Нагадаємо, 24 липня зруйнувався автомобільний міст у Тячівському районі Закарпаття. Внаслідок його обвалу в річку впали два автомобілі, постраждали п'ятеро людей.

Згодом на Закарпатті частково зруйнувався ще один міст, загинула жінка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: