У Києві горів притулок для тварин, правоохоронці розпочали розслідування

Читать на русском
Пізно ввечері у суботу, 23 вересня, у Києві спалахнув притулок для тварин. Внаслідок пожежі загинули семеро котів.
Поліція Києва

Пізно ввечері у суботу, 23 вересня, у Києві спалахнув притулок для тварин. Внаслідок пожежі загинули семеро котів.

Про це повідомляє поліція Києва у Telegram.

Відомо, що інцидент стався на вулиці Заболотного у суботу, 23 вересня, близько 23:00. На місце негайно прибули вогнеборці Державної служби з надзвичайних ситуацій, які ліквідували пожежу. Відзначимо, що за цією адресою волонтери самостійно звели притулок для котів. Там мешканці опікувались тваринами і наглядали за ними.

Попередньо встановлено, що у притулку перебували близько 60 котів, семеро з яких загинули внаслідок пожежі, інші з опіками були доставлені у ветеринарну клініку.

Поліцейські відкрили кримінальне провадження за умисне знищення або пошкодження майна, що спричинило тяжкі наслідки. Триває розслідування.

Утримувачка притулку Наталя Петрущенкова заявила Суспільному, що підозрює підпал. Вона також уточнила, що у пожежі постраджали маленькі кошенята, адже усі старші коти були на вулиці, бо було тепло.

Нагадаємо, вдень 19 серпня поблизу Києва в районі Кільцевої дороги пролунала серія вибухів. Тоді сталася пожежа на території науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Згодом з'ясувалось, що у селі Петропавлівська Борщагівка під Києвом в результаті вибуху у Державному науково-дослідному експертно-криміналістичному центрі МВС загинули його працівники.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: