В енергосистему України вдалося додати потужності

Читать на русском
Достроково запрацював енергоблок на одній із ТЕС, що був у ремонті. Це дозволило додати в енергосистему більше потужності.
Фото: zn.ua

В Україні на одній із ТЕС раніше запланованого терміну завершили поточний ремонт корпусу енергоблоку. Це дозволило додати в енергосистему додаткові 100 МВт потужності.

Про це повідомила пресслужба Міненерго у понеділок, 2 жовтня.

Україна відповідатиме на російські удари по енергетичній інфраструктурі – УмєровРосія взимку буде зосереджена на ударах по енергетичній інфраструктурі, але глава Міноборони Умєров обіцяв, що Україна відповідатиме.

«На одній з ТЕС країни на 9 днів раніше запланованого терміну завершено поточний ремонт одного корпусу енергоблока. Це дозволило додати до енергосистеми додаткові 100 МВт потужності», – йдеться у повідомленні.

Електроенергії достатньо для забезпечення потреб українців.

Водночас у Дніпропетровській області внаслідок технологічних порушень тимчасово знеструмлювалось 7,2 тис. споживачів. Також через технологічні порушення залишається без світла частина споживачів у Київській області. Ведуться відновлювальні роботи. Крім того, через бойові дії на Донеччині знеструмлювалися понад 18 тисяч споживачів.

Нагадаємо, в Укренерго раніше розповідали, чи готові до найгіршого сценарію цієї зими через можливі обстріли. Також енергетики мають розуміння, які об'єкти можуть бути під загрозою атак у першу чергу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: