У ЗСУ розповіли про ситуацію на фронті на південь від Бахмута

Читать на русском
Українські війська продовжують наступ на південь від Бахмута, за добу знищено ще 115 окупантів.
фото Генштаб ЗСУ

Підрозділи українських військ продовжують наступальну операцію на південь від Бахмута. Минулої доби було досягнуто успіхів у районах Кліщіївки, Одрадівки та Шумів.

Про це повідомив начальник пресслужби Східного угруповання військ ЗСУ Ілля Євлаш в ефірі телемарафону.

Контрнаступ України продовжиться і взимку – БудановКонтрнаступ України проти російських загарбників триватиме і після настання холодної та вологої погоди, навіть якщо боротися стане важче.

«Там наші захисники продовжують наступ і вибивають окупантів із зайнятих рубежів, продовжують закріплюватися на досягнутих позиціях. Також противник не залишає своєї ідеї відбити втрачені позиції поблизу Кліщіївки та Андріївки, постійно штурмуючи та завдаючи вогневих ударів по позиціях наших захисників», – розповів Євлаш.

За його словами, ЗСУ тримають оборону, свої рубежі і продовжують завдавати вогневого ураження противнику.

«Нам вдалося ліквідувати 115 окупантів на цьому напрямку, а також троє здалися в полон», – сказав він.

Євлаш додав, що за минулу добу війська рф 544 рази обстріляли з різного озброєння, включаючи важкі артилерійські системи та танкове озброєння, позиції українських захисників. Сталося 7 бойових зіткнень. Противник 4 рази використовував свою тактичну та армійську авіацію.

Нагадаємо, Зеленський підтвердив просування ЗСУ на Донецькому напрямі. А у ЗСУ підтвердили повернення «вагнерівців» на схід.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: