У ЗСУ розповіли про ситуацію в районі Кліщіївки

Читать на русском
Сили оборони України відбили нові атаки російських військ у районі Клещіївки на Донеччині.
Генштаб ЗСУ

На Бахмутському напрямку окупанти все ще намагаються повернути втрачені позиції. Сили оборони відбили нові атаки російських військ у районі Кліщіївки на Донеччині.

Про це повідомив у вівторок речник Генерального штабу ЗСУ Павло Ковальчук, коментар якого оприлюднив Military Media Center.

Зеленський у США заявив, що ЗСУ звільнять Бахмут і ще два ключових містаВолодимир Зеленський у Вашингтоні заявив, що ЗСУ збираються звільнити Бахмут Донецької області та ще два міста.

За його словами, на Бахмутському напрямку українські воїни успішно відбили 5 атак супротивника в районі Кліщіївки.

Водночас, як повідомив речник Генштабу ЗСУ, на Мелітопольському напрямку Сили оборони продовжують наступальну операцію, завдають окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, закріплюються на зайнятих рубежах та виснажують ворога.

Усього минулої доби сталося 25 бойових зіткнень. Ворог завдав 16 ракетних та 72 авіаційних ударів, здійснив 65 обстрілів з реактивних систем залпового вогню як по позиціям наших військ, так і по цивільним об'єктам, уточнив спікер Генштабу.

Нагадаємо, командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський розповів про тактику окупантів після втрати Андріївки та Кліщіївки. Також повідомлялося, що позиції росіян під Бахмутом ослабли.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: